A gránátalma használata

2014.07.14 08:05

A gránátalma a tápanyagok jó kombinációját tartalmazza: van benne elegendő mennyiségű folsav, niacin, polifenolok, antioxidánsok, C-vitamin, A-vitamin, B3-, B6- és B12-vitaminok. Mivel ilyen sok tápanyag van benne, ezért ez előnyöseb, mint a hagyományos gyümölcsök és a zöldségek. A tiszta gránátalma leve képes harcolni a betegségekkel szemben, növeli az energiaszintet és drasztikus javulást eredményez az egészségi állapot esetében. A gránátalma kiváló szíverősítő, mivel ez jó hatással van az egész szív- és érrendszerre. Sok előnye miatt szuperélelmiszerként beszélnek róla.
A gránátalmát számos formában be lehet szerezni, ott van a nyers gránátalmalé, a kivonat, a tabletta, a feldolgozott gránátalma koncentrátum, vagy maga a gyümölcs. A gránátalma bármelyik formája biztosítja azt a rengeteg előnyt, amiről most esik szó. A gránátalma hatékony a szívbetegségek kezelésében, az ízületi gyulladások, a hasmenés, az emésztési problémák kezelésében, illetve segít gyógyítani a merevedési zavarokat is. Ez azért lehetséges, mert a gránátalma elősegíti az oxigén áramlását a fontos szervezekbe, mint az agyba és a szívbe, illetve a péniszbe. Olcsóbb és egészségesebb alternatívája tehát a Viagrának.
A gránátalma vírusellenes, gombaellenes és baktériumellenes tulajdonságokkal is rendelkezik, tehát a fertőzésekkel szemben is kiválóan alkalmazható. A gránátalma hatékony a bélrendszeri paraziták kezelésére, illetve hatékony az öregedéssel szemben is.

—————

Vissza